Veldhoven, 27 juni 2024

Het schoolverlatersgala van het PWA College vond dit jaar plaats onder een stralende zon op de boerderij van de school. De zonnige en warme dag zorgde voor een perfecte setting waarin prachtig geklede schoolverlaters arriveerden in evenzo prachtige vervoersmiddelen, variërend van klassieke auto’s tot bijzondere fietsen.

De ochtend en middag waren gevuld met gezelligheid, waarbij schoolverlaters en hun gasten samen genoten van het mooie weer en elkaars gezelschap. Eén van de hoogtepunten van de dag was het moment waarbij de aanwezige schoolverlaters hun welverdiende schooldiploma of getuigschrift in ontvangst mochten nemen.

De ontspannen en feestelijke sfeer maakte het schoolverlatersgala tot een onvergetelijke gebeurtenis. Het PWA College kijkt terug op een zeer geslaagde dag en wenst alle schoolverlaters veel succes in hun toekomstige avonturen!

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties