Op vrijdag 12 mei 2023 is de eerste Open Boerderij Middag gehouden.  

Doel van de middag was om te verbinden tussen buurtbewoners en een deel van onze school, de boerderij. Deze kennismaking was een mooie aftrap van het seizoen waarin alles weer begint te bloeien en groeien.  

Onze jonge konijntjes trokken veel bekijks, maar ook de mooie/lekkere producten vanuit de vakken en klassen waren zeer in trek!  

De catering, verzorgd door het vak Zorg en Welzijn en Horeca, was goed voorbereid. Alles stond op tijd klaar. Gelukkig zat het weer mee die middag zodat de leerlingen van de brugklas die affiniteit met het vak Groen en Dier hadden, de rondleidingen goed en uitgebreid hebben kunnen doen. Enthousiaste buurtbewoners, ouders en grootouders die graag een rondje mee liepen en bij de social sofa een steentje hebben geplakt. 

Wij, als boerderij team, hebben de dag als zeer positief ervaren en willen deze middag graag volgend schooljaar weer laten plaatsvinden in mei. 

De opbrengst was €120,- daarvan willen we graag een reclamebord realiseren om zo te kunnen laten zien wat er te doen en te koop is op de boerderij. 

Bedankt iedereen voor de geslaagde Open Boerderij Middag

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties