In VSO 1A vinden we het fijn om de wereld om ons heen te ontdekken. Niet alleen op school leren we vanalles, maar juist ook als we er samen op uit trekken.

Zo gaan we een keer in de week zwemmen. We gaan dan met een volgeladen schoolbus naar CitySport in Veldhoven. Eenmaal daar kleden we ons om (ook al een goede oefening!) en gaan we lekker het water in. In het water liggen allerlei matten, waar we lekker mee kunnen spelen. Ook gooien we over met een bal of gaan we onder een mat door zwemmen. Lekker in beweging zijn daar houden we van!

Met diezelfde schoolbus gaan we op vrijdag een uitstapje maken. Meestal gaan we dan naar de bossen. Heerlijk rennen over de bospaden en ervaren wat de verschillende seizoenen te bieden hebben. Kletsnat worden van de regen, zweten van de hitte en alles wat daar tussenin zit. Laatst had het zelfs gesneeuwd, dan is het wel heel bijzonder om in de bossen te zijn. Ook komen we wel eens langs een trimparcours. Veel leerlingen voelen zich dan wel uitgedaagd om eens iets uit te proberen!

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht