Zoals wellicht op elke school op Veldhovens grondgebied werd er ook op de VSO afdeling van de PWA Carnaval gevierd. Op de vrijdag voorafgaand aan Carnaval is er op het PWA College aan de Knegselseweg volop aandacht besteed aan het vieren van dit van oorsprong katholieke volksfeest. In de vorm van een heuse Carnavalsquiz ging men op zoek naar de grootste Carnavalskenner van de PWA. Daarnaast was er voor de liefhebbers tijd voor een Carnavals-Bingo met uiteindelijk voor eenieder een (lekker) prijsje.

Na wat interne verbouwingen kon ten slotte het echte Carnavalfeest losbarsten in zowel de klassen als de aula. Onder het genot van een hapje, een drankje en natuurlijk heerlijke Carnavalsmuziek kon er volop gehost, gedanst en een polonaise gelopen worden. De leerlingen genoten er zichtbaar van en gingen aan het eind van de middag moe maar voldaan weer naar huis, om te gaan genieten van een welverdiende week vakantie.

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties