Op maandag 14 november zijn de handtekeningen gezet onder een unieke samenwerking. Nico de Vrede (bestuurder Veldvest, waaronder PWA-college), Gerda Huijbregts (bestuurder Combinatie Jeugdzorg), Henk en Robin Wessels (ondernemers van Bij Puur – Stadshelden) en Hilbert de Vries (bestuurder SSOE) zetten hun handtekeningen onder een langdurige samenwerking tussen deze partijen.

Route 040 is de plek voor jongeren om te werken aan hun eigen toekomst. Voor sommige jongeren is de overstap of terugkeer naar een (beschutte) werkplek, dagbesteding of (terugkeer naar) onderwijs te groot. Bij Route040 kunnen zij groeien in werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden, dagbestedingsactiviteiten en onderwijsvaardigheden. Hiervoor werken onder andere voor bedrijven, waarvoor wij bijvoorbeeld seriematige werkzaamheden, demontagewerk en in- en ompakwerk uitvoeren. Bij Route040 begeleiden wij jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling om zo een volgende stap te kunnen maken.

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om het nieuwe pand aan de Dillenburgstraat 3 in Eindhoven in te richten, het nieuwe team samen te stellen en jongeren te verwelkomen. Vanaf komende maandag is het team compleet en gaan we samen aan de slag om Route040 nog verder door te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs voor een kop koffie of een rondleiding.

Groeten,

Aukje Sweegers

Coördinator Route040

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties