Onze juf heeft een koffer gevonden bij de bushalte en de eigenaar was nergens te vinden. Van wie is deze koffer?

Na inspectie van de koffer kwamen we al snel tot de conclusie dat er geen naam op de buitenkant stond. Hmm… aan de binnenkant misschien? Maar mag je spullen die niet van jou zijn wel open maken? Moeten we de politie bellen? Na wat overleg besloten we de koffer voorzichtig te openen, in onze rugzakken staat namelijk ook vaak een naam. Er zaten veel spullen in de koffer, maar vooral spullen van vroeger. Dit vonden we allemaal reuze interessant. Helemaal op het einde vond onze juf een folder… van museum ’t Oude Slot! Deze koffer is dus vast van een museummedewerker!

Deze week schrijven we een brief aan het museum en hopen we dat de koffer terug kan naar de eigenaar.

Voor de spannende ontknoping van dit verhaal… kom langs bij de Giraffen boven (spannende muziek)

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties