Met onze leerlingen van VSO1A gaan we elke maandag zwemmen. We gaan dan met de schoolbus naar CitySport in Veldhoven. Elke week lijkt het wel een soort van schoolreisje! Doordat het een wekelijks uitje is, weten de leerlingen waar we naar toe gaan als we met de zwemtas de bus in stappen, dan begint het genieten al!

Eenmaal op locatie gaan we ons eerst omkleden (ook al een goede oefening voor veel leerlingen) en daarna plonsen we in het verfrissende water. Daar ontmoeten we ook leerlingen van het SO. Het is daardoor ook een moment van contact maken met onze jonge leerlingen en collega’s van het SO.

We genieten van het bewegen in het water, spelen op de matten en het gooien met ballen. Ook mogen we soms zwemmen in het zwembad met glijbaan. Dikke pret natuurlijk.

Geniet met ons mee tijdens het kijken van de foto’s!

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht