Vrijdag 20 januari hebben wij in de gymzaal de leerlingen van o.a. klas 2A opgeleid tot ware superhelden! In het eerste deel van de gymles kregen zij een zware training waarbij zij een ingewikkeld parcours moesten afleggen en allerlei opdrachten moesten vervullen om hun superheldenstatus te behalen. Gelukkig slaagde alle leerlingen voor deze zware training en konden we met alle opgedane superkrachten over naar het tweede deel van de gymles: het grote superhelden spel!  

Een grote schurk had het op de superkrachten van de leerlingen voorzien. Door hen te tikken kon zij ze beroven van hun superkrachten, maar gelukkig wisten de leerlingen hoe zij hun superkrachten terug konden krijgen. Een rondje over het trainingsparcours was voldoende om weer terug te keren in het spel.  
 
En daarbij, de schurk was niet zo snel. Aan het einde van de dag wisten alle leerlingen van de PWA aan haar te ontsnappen. Wat een helden zijn het toch.  

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht

Recente reacties