Prachtige auto’s, speciale vervoersmiddelen, trotse ouders en stralende schoolverlaters in de mooiste outfits. Het was weer tijd voor het gala van de Prins Willem-Alexanderschool in Veldhoven.

Het schooljaar loopt bijna ten einde. Voor de schoolverlaters een speciale tijd want er komt een einde aan de tijd op de middelbare school. Tijdens het gala van het PWA in Veldhoven werden de schoolverlaters in het zonnetje gezet. Speciaal voor het gala kwamen zij in de mooiste kleding naar school. Ook het speciale vervoersmiddel mocht uiteraard niet ontbreken. Naast de prachtige auto’s en motoren kwamen er ook ludieke voertuigen voorbij. Zo kwam er iemand te paard en kwam er een zitmaaier voorbij. De toeschouwers en schoolverlaters hebben ervan genoten.

Na de spectaculaire entree mochten de leerlingen hun diploma in ontvangst nemen en werden ze, samen met hun ouders/verzorgers, getrakteerd op een gezellige avond.
Nogmaals gefeliciteerd aan de schoolverlaters.  

Jeanneke hartelijk dank voor het maken van de mooie fotoreportage.

Categories:

Tags:

Reageren niet mogelijk op dit bericht